Ponyclub De Vlugge Viervoeters opent haar deuren!

Ben jij dol op paarden en benieuwd hoe het er bij onze manege uitziet?

Op zaterdag 27 juli openen wij onze deuren voor iedereen die het leuk vindt om eens een kijkje te komen nemen op de manege!

Je hoeft je hier zeker niet te vervelen want er zijn tal van leuke activiteiten deze dag.

Zo is er onder andere een Bixie & Friends concours. Bij deze proeven kunnen kinderen van 4 t/m 12 jaar met hun pony op een laagdrempelige en leuke manier kennismaken met wedstrijden. Wil je dus graag weten hoe zo’n wedstrijd met een pony gaat? Neem dan zeker even een kijkje bij deze ruitertjes!

Verder kan er een heuse paardentaart gemaakt worden voor je eigen paard of pony (even een taartblik of emmer meenemen), kunnen er leuke prijzen gewonnen worden door het volgen van een speurtocht en is er een clinic te zien die gegeven wordt door onze eigen instructeur Wim Pomp.

Maar dat is nog niet alles, want uiteraard kun je een ritje maken op een pony, pony’s borstelen, geschminkt worden, een hobbyhorse-parcours springen, een hoefijzer versieren en nog veel meer!

Voor al je vragen over de ponyclub kun je bij de informatiestand terecht.

Tenslotte kan er genoten worden van een hapje en drankje op het terras of in onze gezellige kantine.

Neem je familie en vrienden mee en beleef een onvergetelijke dag vol pony- en paardenplezier bij Ponyclub de vlugge viervoeters!

Vergeet niet je kleurplaat in te leveren bij de manege die dag, want bij het inleveren krijg je een presentje en maak je bovendien kans op geweldige prijzen!

De kleurplaat kun je hier downloaden.

Hopelijk tot dan!

Zelf graag meedoen met een pony of meer info hierover? Stuur dan even een mail naar wedstrijdsecretariaat@pcrouveen.nl of neem contact op met 06-19362089

Volg ons op insta of facebook (Ponyclub VVV Rouveen) om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over deze open dag!

Datum: Zaterdag 27 juli 2024
Tijd: 10.00-16.00
Locatie: Manege Staphorst, Schuthekkeweg 3, 7951 KZ Staphorst
Gratis entree